Over ons

De succesfactor van WordWise English Language Training is de docente, Sue Wheldon-Morrice, die de Engelse taal betekenisvol maakt voor haar deelnemers, door hen te stimuleren actief deel te nemen aan de lessen die zij keer op keer op maat maakt voor al haar klanten.

Sue Wheldon-Morrice richtte in 2001 WordWise op. Sue is geboren en getogen in Zuid-Engeland en heeft het Engels als moedertaal. Nadat zij enige tijd in Zweden had gewoond, verhuisde zij naar Nederland. Inmiddels woont zij ruim 30 jaar in Nederland en spreekt zij het Nederlands vloeiend.
Sue is gediplomeerd lerares Engels en beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid. Zij heeft meer dan dertig jaar les-ervaring met het Nederlandse onderwijssysteem, variërend van het basiseducatie voor volwassenen en het VMBO tot het hoger onderwijs en de universiteit. Daarnaast heeft zij veel ervaring met het geven van examentraining, waaronder training voor Cambridge examens (b.v. KET, FCE, CAE,CPE), IELTS en BEC.

Sue heeft ook ruime ervaring met het geven van trainingen zakelijk Engels en is gediplomeerd International Business Engels Trainer (Trinity College IBET). Zij is vertaler Engels en is in het bezit van het Business Cultural Trainer Certificate (BCTC). Sue heeft gewerkt voor diverse grote bedrijven, zoals ABN-AMRO Bank, Verkade, Epson, DHL, Terumo, Dexia, Smith and Clyne en Specsavers. Ook werkte zij samen met opdrachtgevers die taalonderwijs wensten op specialistisch gebied of op het gebied van specifieke zakelijke vaardigheden, zoals ziekenhuizen, scholen, kleine ondernemingen en instellingen.

In haar dertig jaar durende carrière heeft Sue ruime ervaring opgedaan in het lesgeven aan volwassenen en jongeren met een verschillende achtergrond. Ze heeft cursussen gegeven op velerlei gebied, onder Nederlands en Engels aan analfabete allochtone en autochtone volwassenen, en Engels voor scholen, bedrijven en de recreatieve sector. Sue leidde ook leraren op in het basisonderwijs (IPABO) en voerde projecten uit in het tweetalig onderwijs (TTO). Hierdoor heeft zij een sterk inzicht ontwikkeld in individuele leerbehoeften waarbij factoren taal wordt factoren als dyslexie bepalend zijn voor het aanleren van een taal. Door haar grote veelzijdigheid en vakbekwaamheid is zij in staat haar lessen aan te passen aan verschillende soorten leerlingen.

De kennis die Sue heeft opgedaan vloeit voort uit een passie voor taal en cultuur. Zij heeft een mastertitels in Engels en Theoretische en Toegepaste Taalwetenschap, waardoor zij een uitstekende beheersing heeft van het (academisch) Engels. Sue is gespecialiseerd in taalverwerving, tweetaligheid en onderwijs. Omdat zij in het buitenland heeft gewoond en veel heeft gereisd, weet zij als geen ander hoe verschillen in taal en cultuur communicatie kunnen beïnvloeden.

Zowel tijdens individuele lessen als cursussen hanteert Sue een persoonlijke aanpak die toegesneden is op de behoeften van individuele personen en een aanvulling vormt op traditionele lesmethoden. Dit zorgt ervoor dat haar lessen motiverend, effectief en succesvol zijn.

Wil je goede en persoonlijke ondersteuning bij Engels? Bel dan 06 – 526 073 60 of neem contact op! Volg ons op facebook via “WordWise English Language Training”.