Bijles Engels

Engelse bijles van een tweetalige docente

VMBO, HAVO, VWO, HBO of academische studies? WordWise biedt bijles Engels op alle niveaus. De lessen worden specifiek gericht op onderdelen van de taal waar jij moeite mee hebt. Ben je bijvoorbeeld niet zo goed in de Engelse grammatica, of zijn er andere onderwerpen die volgens jou tijdens je opleiding niet voldoende worden behandeld, dan wordt daar extra aandacht aan besteed. Doordat je les krijgt van een Engelstalige docente die ook Nederlands spreekt, kun je alles goed met haar doornemen. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste, professionele coaching krijgt.

Samen met een klasgenoot bijles volgen

Naast individuele bijles is het ook mogelijk om samen met een klasgenoot bijles Engels te volgen. Op die manier kunnen jullie ook elkaar ondersteunen. Zeker als zij of hij moeite heeft met dezelfde lesstof is dit een goede optie. Je kunt bijles volgen in elk onderdeel waar je moeite mee hebt, zoals:

  • Grammatica Engels
  • Lees- en schrijfvaardigheid
  • Luistervaardigheid
  • Engelse woordenschat
  • Spreekvaardigheid

 

Engelse bijles in je eigen tijd

Wil je zelf de tijden in kunnen delen? Een bijles Engels duurt gemiddeld een uur, maar kan, als je wilt, langer doorgaan. De lessen worden zoveel mogelijk volgens jouw agenda gepland, zodat je de bijles volgt wanneer jou dat uitkomt.

Wil je goede en persoonlijke ondersteuning bij Engels? Bel dan 06 – 526 073 60 of neem contact op.