Trainingen Zakelijk Engels

Engels is de voertaal in de zakenwereld. Als je regelmatig in het Engels vergadert of met collega’s en klanten in het Engels correspondeert, is een goede schrijf- en spreekvaardigheid in het Engels essentieel. WordWise kan je helpen om die kennis uit te breiden en om je zelfvertrouwen te vergroten bij het gebruik van het Engels in een internationale zakelijke omgeving. WordWise biedt daartoe zowel individuele trainingen als bedrijfstrainingen.

Inhoud training

De training wordt in overleg op maat afgestemd, zodat jij en/of je medewerkers altijd de optimale lesstof aangeboden krijgen. Tijdens de training ‘Zakelijk Engels’ komen bijvoorbeeld de volgende onderwerpen aan bod:

• Presentatie geven
• Telefonische vaardigheden
• Bezoek ontvangen en kennis maken/sociale vaardigheden
• Vergaderen, notuleren en communiceren
• Verslagen schrijven, correspondentie en e-mails

Engels gespecialiseerd op uw branche

Elke bedrijfstak heeft zijn eigen vaktaal en woorden die daarin veel worden gebruikt: in marketing wordt ander gesproken dan in de financiële sector, de horeca of HR. Met een cursus zakelijk Engels leren u en uw medewerkers de juiste woordenschat en leert u communiceren in uw vakgebied. Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau brengen met een professionele uitstraling? Zorg dan dat uw medewerkers de Engelse taal binnen u bedrijfstak goed beheersen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden van een training zakelijk Engels voor uw bedrijf.

 

Voor meer informatie over de zakelijke trainingen die WordWise te bieden heeft, neemt u contact op door te bellen naar 06 – 526 073 60 of u vult het contactformulier in.